top of page

Een korte kennismaking

Mijn naam is Marlou Wijnhoven.
Inmiddels alweer ruim 20 jaar geleden werd ik mij bewust van het feit dat er meer is dan het zichtbare van wat wij zien en ook van hoe wij denken te zijn.
Als een onzeker meisje, zo voelde ik mij destijds ondanks mijn 35 jaar, stapte ik de grote wereld in. Een wereld waarvan ik geen idee had wat het mij allemaal zou gaan brengen.
Ik heb heel wat cursussen, opleidingen en workshops gevolgd en stapje bij stapje kwam ik dichter bij mezelf en leerde ik mezelf beter kennen.
Momenten van herkenning, ontkenning, boosheid, lachen, vertrouwen en verdriet  heb ik doorstaan om nu te kunnen zeggen: Hey jij daar, jou ken ik!
Dit gevoel van thuiskomen gun ik iedereen!
 

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze is er dan ook op gericht om inzicht in jezelf te krijgen. Daardoor kun je het patroon waarin je vastloopt doorbreken.  Met een lach en een traan steeds een stapje verder, hoe mooi kan het zijn!
Zelf heeft het mij heel wat tranen en lachbuien gekost om te zijn wie en waar ik nu ben. Gewoon een vrouw met 2 voeten op de grond het leven vieren zoals het bedoeld is.
Ik nodig je van harte uit om met mij mee te lopen onder mijn paraplu om vervolgens je pad weer alleen verder te kunnen bewandelen.
Hoe mooi is dat!


 

Nieuws

05-01-2023

Medium-avond donderdag 19 januari 2023.

Op donderdag 19 januari komt Jolanda Weijers uit Frankrijk weer naar Horst voor een medium-avond. Op deze avond geeft zij indien gewenst persoonlijke boodschappen door en geeft ze je een kijkje in haar interessante kijk op het leven. Het belooft weer een mooie bijeenkomst te worden met een boeiende kijk op het leven van alledag en van nu in het bijzonder.

Heb je interesse? Stuur dan een berichtje naar 06 459 71 557 voor meer info of om je aan te melden.
Wees er snel bij want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. 

20-9-2022

Medium-avond dinsdag 27 september.

Op dinsdag 27 september komt Yolanda Weijers naar Horst!

Jolanda is  medium / coach. Zij woont in Frankrijk en ik heb haar kunnen strikken om in Horst een medium-avond te houden.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus als je mee wilt doen, geef je dan snel op. Aanmelden kan via de mail of per telefoon.(06 459 71 557)
Als de groep vol zit kom je op de wachtlijst voor het geval er iemand uitvalt.


- Locatie: Dendron College, Gebroeders van Doornelaan 124, Horst
- Tijd: van 19:00 - plm. 22:00 uur.

De kosten
van deze interessante avond zijn € 15,00 p.p.

 

20-9-2022

Inmiddels hebben we de eerste meditatie-avond er alweer op zitten. In deze hectische tijden blijft het erg belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Mediteren kan daar een goed hulpmiddel in zijn.
Spreekt het je aan en heb je ook zin om hieraan deel te nemen? Je bent van harte welkom! 
Geef je wel snel op want er kunnen maar een beperkt aantal mensen deelnemen, dus vol=vol!
De data voor de rest van dit jaar zijn:
    28 september 2022
    19 oktober 2022
    16 november 2022
    14 december 2022
Als ik een groep vol heb kom je op de wachtlijst voor het geval er iemand uitvalt.
- Locatie: Dendron College, Gebroeders van Doornelaan 124, Horst
- Tijd: telkens van 20:00-21:00 uur.
- Zelf meebrengen: Kussen, een matje en een dekentje.
De kosten zijn € 12,50 p.p.


 

IMG_6863.jpg

foto: Monique Joosten

aaron-burden-b9drVB7xIOI-unsplash.jpg

Mijn Blog

In mijn blog beschrijf ik meer over mijn ervaringen en gebeurtenissen, en deel ik mijn ultieme tips en informatie. Omdat ik al heel wat jaren bezig ben op dit gebied wil ik mijn persoonlijke informatie graag delen en inspiratie geven. 

bottom of page