top of page

Mijn diensten

"Waar het leven zijn kleur verliest, heb je iemand nodig die je erop wijst dat je zelf een nieuwe kleur kunt maken."
IMG_0155.JPG

Door een Access Bars behandeling wordt er een activatie op gang gebracht waarbij overtollige gedachten, emoties, overtuigingen en (voor)oordelen kunnen worden opgeruimd, zonder moeilijke gesprekken. Zie het als een computer die gereset wordt.

IMG_0107.JPG
IMG_1273.jpg

Meditatie is een manier om tot rust en inzicht te komen.
In de huidige tijd is stress voor velen een groot probleem. Door middel van meditatie kun je de rust in
jezelf weer terugvinden.
Je zult merken dat als je regelmatig mediteert, dat je dan positiever wordt, niet meer zo snel afgeleid bent en daardoor beter bij jezelf kunt blijven.

Rouwen is het verwerken van een groot verlies. Bijvoorbeeld het overlijden van iemand waarvan je houdt, het verliezen van je baan of een (echt)scheiding.
Lukt het je niet om hier zelfstandig uit te komen dan kan ik je daarbij ondersteuning bieden, individueel of in (klein) groepsverband.

IMG_5197.jpg
plaatje numerologie.JPG

Chakra kleuren is een eenvoudige techniek om tot de kern van een probleem te kunnen komen. Chakra’s vormen de sleutel tot lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid. Het zijn geleiders die de verschillende energiestromen filteren zodat deze zich gaan samenvoegen. Het is een draaikolk van energie, ook wel medicijnwielen genoemd.

Je geboortedatum ontcijferen geeft je inzicht in wie je van nature bent en wat je talenten en kwaliteiten zijn.

Numerologie geeft je inzicht over je kwaliteiten en waar je aan mag werken om deze kwaliteiten zo goed mogelijk tot hun recht te kunnen laten komen. Maar ook aan je valkuilen en waar je dus voor moet oppassen. Waar je blij van wordt en wat juist niet bij je past.

bottom of page